Hvem f….. er Next Step Marketing?

Vi bruger al vores viden og erfaring på at skaffe vores kunder flere kunder

Tom Espensen

Tom Espensen

75% kommunikation | 25% digital

Tom er uddannet journalist, økonom, Master i Politisk kommunikation og lederuddannet på hhv Columbia og Stanford University.
Tom har mere end tyve års erfaring med kommunikation og marketing.
Virksomheder som IBM, BEC, 7N A/S, Datacon, Domea, Region Hovedstaden og Contea Forsikringsmæglere er blandt de virksomheder, Tom har hjulpet med styrkede kunde- og markedsrelationer gennem den kommunikation, der foregår på hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve m.m.

Andreas Hegart Petersen

75% digital | 25% kommunikation

Andreas er uddannet Web Marketing Manager fra IBA, Google Adwords certificeret, Google Analytics certificeret og har arbejdet med B2B salg i godt 15 år.
Andreas hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at opnå resultater gennem Online Marketing, Social Selling og Digital Strategi.
Erfaringen sikrer, at der altid er fokus på, hvordan salgsprocessen kan styrkes digitalt og at en håndgribelig digital strategi med handling bag altid giver resultater.

Du får, hvad du ser

Når du er kommet hertil, er det formentlig, fordi du har en udfordring, som du tænker kan løses af et erfarent team, der hurtigt kan sætte sig ind i din forretning og gebærde sig fornuftigt overalt i din organisation. I så fald er du kommet til det rigtige sted.

Men du skal alligevel have et par ord mere med om os, inden du beslutter dig.

Du skal først og fremmest vide, at når du samarbejder med Next Step Marketing, samarbejder du med Andreas Hegart Petersen og Tom Espensen, et par erfarne herrer. Og ikke med en juniorkonsulent du aldrig har mødt før. What you see is what you get…

Erfaring

I Next Step Marketing har vi bygget vores forretning på et solidt fundament af mange års praktisk erfaring med kommunikation og marketing.

Vi har været indkøbere og sælgere, kunder og leverandører, chefer og menige. Vi har lavet strategier, kampagner og projekter, har været på bureau og er nu landet som et team af selvstændige, der bruger al vores viden på at skaffe vores kunder flere kunder.

Tillid

Det måske mest relevante, vi råder over, er masser af erfaring i at stable et velfungerende og tillidsfuldt samarbejde på benene. Vi tror nemlig på, at et godt samarbejde er afgørende for, om vi får succes eller ej. De gange, det ikke er lykkes for os, har det i hvert fald været op ad bakke for både os, vores kunde og vores fælles projekt.

Nå ja, en sidste ting. Vi tager kun opgaver, som vi tror, vi kan løse. En af konsekvenserne af det er, at vi ikke taler dig efter munden, men altid giver dig et solidt fagligt modspil. Det tror vi, at både du, vi og vores fælles projekt bliver glade for i længden.