Contea Forsikringsmæglere
Next Step Marketing, tidligere Tom Espensen, er dagligt ansvarlig for vores eksterne kommunikation. Vi har samarbejdet i en årrække nu, og der er altid blevet leveret på et højt niveau og til tiden – også i pressede situationer.

Tillid

Jeg har stor tillid til deres professionalisme og dedikation. De arbejder meget selvstændigt og med stor forretningsforståelse, hvilket betyder at vi på hovedkontoret får frigjort tid til andre opgaver.

Kommunikationsstrategi

Vi har i samarbejde lavet Conteas oprindelige kommunikationsstrategi, og jeg er helt tryg ved, at den daglige kommunikation på hjemmeside, sociale medier, i nyhedsbreve og til medier altid understøtter målene.

Styrket synlighed

I takt med at vi har udmøntet Conteas vækststrategi, har vi oplevet et stigende behov for at styrke vores synlighed alle de relevante steder, hvor vores kunder er. Det er lykkedes takket være en stærk strategi og en målbevidst indsats.

Professionel kommunikation og markedsføring

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, og vil varmt anbefale andre med behov for professionel kommunikation og markedsføring at tage fat i Next Step Marketing.

Lars Steen Nielsen, CEO og Partner

 

Om Contea Forsikringsmæglere

Contea er Danmarks største danskejede forsikringsmægler. Som specialister i risikorådgivning, forsikringsprogrammer og kundeservice har Contea skabt en solid position som den danske udfordrer i et marked præget af store udenlandske aktører. Contea er i dag Danmarks 3. største forsikringsmæglervirksomhed.

Læs mere om Contea her