Brug din tid til noget bedre end marketing. Som fx at skaffe nye kunder

Din Marketing Afdeling

Har man tilstrækkelig tillid til hinanden, kan man også med ro i maven uddelegere selv meget væsentlige opgaver.

Hos os kalder vi den grad af tillid for Din Marketing Afdeling.

Det er muligheden for at etablere et samarbejde, hvor vi står for al din kommunikation og markedsføring og på den måde fungerer som din eksterne marketingafdeling.

Når du er kommet hertil, er det formentlig, fordi du har en udfordring, som du tænker, vi måske kan hjælpe dig med. Men inden du beslutter dig, er der et par ting, vi synes, du skal vide om os. Som fx hvorfor vi synes, at det, vi gør, er anderledes end det, de andre, du har kigget på, gør.

Du skal først og fremmest vide, at når du samarbejder med Next Step Marketing, samarbejder du med Andreas Hegart Petersen og Tom Espensen, et par erfarne herrer. What you see is what you get…

Next Step Marketing er mange års praktisk erfaring med kommunikation og marketing. Vi har været indkøbere og sælgere, kunder og leverandører, chefer og menige. Vi har lavet strategier, kampagner og projekter, har været på bureau og er nu landet som et team af selvstændige. I dag bruger vi al vores viden på at skaffe vores kunder flere kunder.

Det er en model, vi tror på og har tillid til. Og det kan du også roligt ha’.

Men det måske mest relevante, vi råder over, er masser af erfaring i at stable et velfungerende og tillidsfuldt samarbejde på benene. Vi tror nemlig på, at det er det, der afgør, om du får succes eller ej. De gange, det ikke er lykkes for os, har det i hvert fald været op ad bakke for både os, vores kunde og vores fælles projekt.

Nå ja, en sidste ting. Vi tager kun opgaver, som vi tror, vi kan løse. En af konsekvenserne af det er, at vi ikke taler dig efter munden, men altid giver dig et solidt fagligt modspil. Det tror vi, at både du, vi og vores fælles projekt bliver glade for i længden.

Det kan vi hjælpe dig med:

  • Du får et erfarent team, som hurtigt kan sætte sig ind i din forretning og gebærde sig fornuftigt overalt i din organisation.
  • Du oplever ingen skjulte gebyrer eller uventede ekstra udgifter. Vi arbejder med total gennemsigtighed.
  • Du kan komme i gang med det samme uden først at støve et kompetent hold op. Det har vi gjort for dig.
  • Du oplever ingen skjulte gebyrer eller uventede ekstra udgifter. Vi arbejder med total gennemsigtighed.
  • Du vil opleve, at vi bringer kompetencer til bordet, som efterlader spor og læring længe efter, vi er gået igen.

Og mere behøver du faktisk ikke for at komme i luften.

Det skal vi ha’ en snak om!

Kontakt os