Sociale Medier og relevant indhold
tiltrækker besøgende

Sociale Medier og indhold

Der er masser af kunder derude. De skal bare finde dig.

Vi skriver, så det giver mening, og vi kan hjælpe dig med at få lavet de historier, som engagerer kunderne og giver dem lyst til at besøge din hjemmeside.

Du kan vækste ved at trække kunder fra de sociale medier over på din hjemmeside. Det kan du gøre ved at bruge f.eks. Linkedin og Facebook til at fortælle om alt det interessante, lærerige og ikke mindst relevante indhold, man kan finde på din hjemmeside.

Al vores erfaring siger os, at den virksomhed, der er bedst til at hjælpe, inspirere og guide kunden igennem salgsprocessen, har størst chance for at stå med handlen, når kunden beslutter sig.

Og i det spil er det afgørende, at når kunden besøger din hjemmeside, så mødes han af interessant, lærerigt, relevante, indbydende og velskrevet indhold, der kan fjerne den sidste rest af tvivl om, at han er endt det rigtige sted.

Hos Next Step Marketing arbejder vi ud fra den model, at dine kunder skal igennem tre faser inden de handler:

  • Jeg har et problem! Findes der en løsning?
  • Ja, det gør der. Og Google siger, at der ovenikøbet er mange, der kan hjælpe med at løse det.
  • Hvem af den lille håndfuld leverandører, jeg har kig på, vil jeg samarbejde med..?

Det kan vi hjælpe dig med. Ja, vi kan i det hele taget hjælpe dig med at sikre, at du bruger dine kræfter og penge, så det hele tiden spiller op til de tre faser, kunden går igennem.

Det skal vi ha’ en snak om!

Kontakt os